Лайм

Взаємні фанатки: ЗМІ розповіли про таємну дружбу Меган Маркл і Гілларі Клінтон

Обійми і моральна підтримка - мінімум з того, що 72-річна Клінтон готова запропонувати своїй 38-річній подрузі

Гілларі Клінтон таємно відвідала Меган Маркл в її лондонській резиденції - котеджі Фрогмор. Видання The Daily Mail пише, що жінки провели разом день, обіймалися і навіть обговорювали лист, який 11-річна Меган написала Клінтон, вимагаючи заборонити сексистську рекламу засобу для миття посуду.

"Обидві жінки захоплюються одна одною, і це була дуже мила, тепла зустріч, - розповіло виданню джерело. - Вони взаємні фанатки!"

Пізніше до дам приєднався принц Гаррі і семимісячний Арчі. 72-річна Клінтон із задоволенням грала з малюком і розповідала про свого онука Джаспера, який народився в липні 2019 року.

Новини про зустріч Меган і Гілларі з'явилися всього через кілька днів після того, як на BBC Radio 5 Live Клінтон розповіла про її ставлення до нападок британських таблоїдів на герцогиню Сассекську.

"Боже мій, я хочу обійняти її! - сказала колишня перша леді і кандидат в президенти США. - Я мати, то ж я просто хочу обійняти її, сказати, щоб вона трималася, не дозволяла цим поганим людям її засмучувати. Продовжувала робити те, що вона вважає правильним".

Клінтон додала, що Меган слід залишити в спокої, тому що все, що вона зробила, - закохалася і створила сім'ю.

"Ви знаєте, це не легко. І є деякі методи, які можна вивчити з часом: трохи гумору, деякі хитрощі, всі ці речі, до яких, я впевнена, вона прийде. Але те, що вона переживає, - це важко. І я думаю, що вона заслуговує набагато кращого, - сказала політик, чиє особисте життя роками підлягало публічній критиці. - Потрібен деякий час, щоб звикнути, що кожен твій крок ретельно аналізується. Я дійсно бажаю їй та її чоловікові всього найкращого, бо вони щосили намагаються жити осмисленим і повноцінним життям".

  • Королівська родина привітала принца Чарльза з днем народження зворушливими сімейними фото. Серед них - новий портрет з хрещення маленького сина Меган Маркл і принца Гаррі.
  • Дизайнер Стелла Маккартні видалила пост про Меган Маркл через обурення в соцмережах. Модельєр прорекламувала свою осінню колекцію в невдалий час.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях