RU  UA

Зірки

Оля Полякова презентувала новий трек, і це черговий хіт у стилі попси 90-х

Команда знаменитості працювала над новим кліпом в режимі нон-стоп майже 50 годин

Українська поп-діва Оля Полякова презентувала новий трек "Эй, секундочку" та ефектний кліп з відсилками до відомого відео Майкла Джексона Thriller.

За словами співачки, над роликом її команда працювала в режимі нон-стоп майже 50 годин: "Боже, знімали рекордні 49 годин <...> без перерв і без сну. Це дуже важка праця, але вона того варта".

Паралелей з кліпом Майкла Джексона співачка не заперечує і не боїться звинувачень у плагіаті, адже за словами Полякової, це свого роду данина поваги артистові. "Хтось там скаже: "О, сплагіатили!". Ні, люди - це не плагіат, це цитата великого людини! І ми зробили спеціальний костюм - така ж куртка, яка була в кліпі Джексона, а також трошки повторили рухів - така цитата", - розповіла артистка в ефірі програми "Ранок з Україною".

Примітно, що вперше співачка заспівала нову пісню в жовтні на сольному концерті в Києві, після чого також презентувала її у 13 випуску шоу Танці з зірками-2019.

  • Раніше alyona alyona випустила новий кліп до треку "Мамин суп", знятий у кращих традиціях Девіда Лінча.
  • Дивіться також на The Lime, як співак Іван Дорн в компанії Яна Гордієнко (YanGo), Володимира Остапчука та Андрія Шабанова знявся у смішному рімейку на кліп "Танці" гурту Воплі Відоплясова (1989).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.