Лайм

Рятувальний круг: розлучена Слава Камінська розповіла про нові стосунки

Співачка зізналася, що не може довго бути одна

Солістка популярного українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка розлучилася з чоловіком в липні цього року, свої нові стосунки називає "рятувальним кругом".

Про це співачка розповіла в YouTube-проекті Ольги Горбачової "Сила жінки". Під час відвертої розмови з дружиною Юрія Нікітіна Слава зізналася, що не може довго бути одна.

"Я вже все проплакала, просто поки плакала, раптом, звідки не візьмись, як завжди буває. Удвох завжди цікавіше. І легше. Я не входжу в нові стосунки, я так, ніжку засунула і тапки не одягаю. Це рятівний круг, назвемо це так. А що мені залишається робити? " - сказала Камінська.

В ході інтерв'ю Слава також розповіла, що незважаючи на розбіжності з колишнім чоловіком, вона все одно тримає його на п'єдесталі в очах їхніх спільних дітей.

"Я прибрала всі його портрети з дому. Але я не можу сказати своїм дітям, що їх батько мене образив. Як би я не ображалася, як би складно не було вимовляти ці слова, але "У нас найкращий тато! Чому не приїжджає? - Папа зайнятий, у тата багато роботи". Може, тому що в моєму дитинстві тато, зі слів мами, завжди був поганим, я не хочу подібного сценарію", - зізналася співачка.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях