Лайм

Гурт KAZKA випустив новий трек: фани вже назвали його хітом

Пісня увійшла до нового альбому колективу NIRVANA

Популярний український гурт KAZKA презентував трек "Палала" з нового альбому NIRVANA, передзамовлення якого доступно вже з сьогоднішнього дня.

Прем'єра синглу відбулася на YouTube-каналі колективу. "Глибоко в твоєму серці в'ється чарівна червона нитка. Від неї стають багряними щоки, і вишивка на сорочці тягне хлопців, немов магніт. Ця магія почуттів один раз запалить все навколо. І немає від того вогню захисту, не винайшли, не знайшли. Що ж тут поробиш? Палай! ", - сказано в описі до аудіо.

Шанувальники тріо вже встигли назвати пісню потенційним хітом. "Однозначно новий хіт", "Вітаю з прем'єрою майбутнього хіта", "Новий хіт! Шикарна пісня", "Подобається, вже бачу її на дискотеках", "Нарешті новий хіт", - відзначили в коментарях під роликом.

  • Також слухайте на The Lime перший сингл з альбому NIRVANA - "Пісня Смілівіх Дівчат". Авторами пісні виступили Сергій Єрмолаєв, Андрій Ігнатченко і Сергій Локшин, які створили відомі хіти гурту "Плакала" і "Свята".
  • Українська співачка Тіна Кароль презентувала кліп на свою нову пісню "Іди на життя" . Головний меседж відео - прислухатися до "своєї внутрішньої дитини" і жити повним і щасливим життям.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: KAZKA, пісня

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях