RU  UA

Зірки

Лобода випустила новий трек і здивувала незвичайним для неї звучанням: аудіо

Пісня увійшла до нового альбому співачки Sold Out

6 грудня українська співачка Світлана Лобода презентувала пісню "Новий Рим" - перший сингл з нового альбому артистки Sold Out, передзамовлення якого доступне вже з сьогоднішнього дня.

Прем'єра треку відбулася на YouTube-каналі виконавиці. "По кромці леза я палевна бестія туди, де весело, пропала безвісти ... новий хіт "Новий Рим", - прокоментувала вихід синглу LOBODA.

Обережно, в пісні присутня ненормативна лексика!

Шанувальники відзначили, що пісня трохи незвичайна для співачки, але в цілому звучить добре. Відзначимо, що раніше артистка повідомила в Instagram, що прощається з Лободою, яка всім полюбилася, і її звичним звучанням.

"Незвичний хіт від Світлани, але звучить цікаво, дуже змішані почуття, щоб їх висловити", "Класна пісня, дійсно нове звучання", "Музика нагадала старі пісні Агати Крісті", "Нова LO мене ще більше підкорила, мені дуже подобається", - пишуть фани.

  • Популярний український гурт KAZKA слідом за піснею "Палала" презентував ще один трек з нового альбому NIRVANA. Композиція отримала назву "Твоєї крові".
  • 5 грудня українські артисти Оля Полякова, Олег Винник і Потап представили запальний трек "Свят! Свят! Свят". Пісня стала саундтреком до сиквелу "Скажені весілля".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях