Лайм

Деніел Редкліфф заступився за Меган Маркл в її боротьбі з жовтою пресою

Актор приєднався до списку знаменитих захисників герцогині Сассекської

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф в інтерв'ю People Now зізнався, що дуже співчуває Меган Маркл, якій доводиться мати справу з "усіма силами британських ЗМІ".

"Я відчуваю, що це насправді жахливо для Меган Маркл, - сказав Редкліфф про спроби герцогині Сассекської оскаржити в суді образливі чутки, які таблоїди розпускають про її стосунки з батьком, її дитину і життя з принцом Гаррі. - Я розумію, що їй доводиться мати справу з усіма силами британських ЗМІ. Я завжди думав, що їхні стосунки [з Гаррі] були милими. Я говорив: "Якщо вона згодна брати участь в цьому божевіллі, вона повинна дійсно любити принца". Це повне безумство".

Як корінний лондонець, Редкліфф заявив, що відчуває "величезну повагу і співчуття" до членів королівської родини, хоча він і не проявляє до їхнього життя великого інтересу.

Редкліфф приєднується до довгого списку знаменитостей, які заступилися за Меган Маркл. У їхньому числі - телеведуча Еллен Дедженерес, Елтон Джон, Наомі Кемпбелл і зірка серіалу "Корона" Хелена Бонем Картер.

Нагадаємо, що герцогиня подала в суд на Associated Newspapers, материнську компанію Daily Mail і The Mail On Sunday, за незаконну публікацію приватного листа до її батька, Томаса Маркла. Про судовий процес принц Гаррі оголосив ще в жовтні.

"Моя дружина стала однією з останніх жертв британської таблоїдної преси, яка веде кампанії проти людей, не замислюючись про наслідки, - безжальної кампанії, яка загострилася за останній рік на протязі всієї її вагітності і при вихованні нашого новонародженого сина", - заявив принц.

  • Меган Маркл оскаржила популярні чутки про свій будинок і сім'ю. Герцогиня виступила проти таблоїдів, які поширюють брехню.
  • Сина королеви Єлизавети II "видворили" з Букінгемського палацу. Тепер опальному принцу Ендрю доведеться підшукати нове місце для роботи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях