Лайм

Злата Огнєвич випустила відвертий кліп на знамениту українську пісню: деякі кадри розбурхують уяву

Співачка зважилася на сміливий крок - роздяглася перед камерою

Злата Огневич презентувала кліп на знамениту українську пісню "Чом ти не прийшов". Відеоробота стала міні-фільмом про життя співачки і про ті заборони, які накладаються на нас з дитинства і які проектують багато подій в нашому вже дорослому житті.

Прем'єра відео відбулася 11 грудня на YouTube-каналі виконавиці. А через два дні Злата представить альбом українських народних пісень в авторській обробці "Сила поколінь".

Для кліпу "Чом ти не прийшов" співачка приміряла сексуальні образи, а на деяких кадрах постала повністю оголеною. Фанати Злати відзначили, що в ролику артистка виглядає розкішно і розбурхує уяву.

"Я не роздягаюся заради того, щоб роздягнутися і показати, яка гарна у мене фігура. Це зовсім не про це. Це все про символи, як у того ж Ларса фон Трієра, де кожна деталь просякнута символізмом. Я за мистецтво в першу чергу, і мені нескладно бути відвертою, якщо цього вимагає творчість", - зізналася Огневич.

  • Раніше Злата Огневич заявила про переслідування агресивного шанувальника. Пізніше співачка показала обличчя чоловіка, а також розповіла, що була змушена звернутися за допомогою в поліцію.
  • Також дивіться на The Lime новий кліп Тіни Кароль "Іди на життя". У кадрі співачка з'являється в ніжних образах, які вигідно підкреслюють гідності її фігури.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях