Лайм

Знову вільна: солістка "НеАнгелів" розійшлася з бойфрендом

Співачка не залишає надії зустріти справжнє кохання

Учасниця популярного українського дуету "НеАнгели" Вікторія Смеюха розлучилася зі своїм хлопцем, якого так ретельно приховувала від сторонніх очей.

Про те, що вона знову вільна, співачка розповіла в програмі "Зірковий шлях". "Я сьогодні одна, на сьогоднішній день одна у себе. І моє серце відкрите", - заявила Віка.

Але незважаючи на розчарування у стосунках співачка не втрачає надію зустріти справжнє кохання.

"Я сподіваюся, що все-таки я знайду те щастя, гармонію, жіноче щастя, про яке мрію все життя", - додала солістка "НеАнгелів".

Нагадаємо, що після того, як Вікторія розійшлася зі своїм нареченим, який зраджував їй буквально перед весіллям, дівчина почала нові стосунки. Співачка говорила, що щаслива, але показувати і називати особистість обранця відмовлялася.

У березні цього року співачка виклала в свій мікроблог знімок, на якому вона тримає чоловіка за руку, проте вже скоро видалила його.

  • Раніше Вікторія Смеюха пприміряла весільний образ. На знімках, опублікованих в Instagram, співачка зображена в сукні нареченої. Її образ доповнюють фата, короткі рукавички і весільний букет.
  • Слава Камінська з "НеАнгелів" зізналася, що недовго була одна після розлучення з чоловіком Едгаром в липні цього року. Співачка додала, що цілком може в черговий раз вийти заміж.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях