Лайм

Найпопулярніший відеоблогер вирішив піти з YouTube, залишивши 102 млн фанатів

30-річний блогер "втомився" вести свій прибутковий розважальний канал

Фелікс Чельберг, відомий як PewDiePie, вирішив тимчасово відмовитися від свого популярного каналу на YouTube, пише Deadline. Шведський відеоблогер має 102 мільйони підписників і є одним із лідерів платформи. Згідно Forbes, прибуток PewDiePie в 2018 році склав $ 15,5 млн доларів, коли у нього було "всього лише" 72,5 млн підписників.

"Я збираюся відпочити від YouTube наступного року, - сказав він в новому відео. - Я хотів сказати це заздалегідь, тому що вирішив. Я втомився. Я відчуваю себе дуже втомленим. Просто щоб ви знали, на початку наступного року я буду відсутній деякий час. Я поясню це пізніше, але я хотів попередити".

За останні пару років блогер, який з 2013 по 2019 рік мав найбільшу кількість підписників на YouTube, кілька разів потрапляв у заголовки через скандальні інциденти.

Він втратив угоду з Disney після того, як опублікував серію відеороликів, які містили антисемітські жарти і нацистські образи. На одному з них двоє чоловіків з Індії тримають плакат з написом "Смерть всім євреям". Блогер визнав, що заплатив їм, щоб зробити плакат і "пролити світло на інтернет-ненависть". Додатково до цього, PewDiePie висміяв повідомлення про передозування наркотиків співачки Демі Ловато.

У жовтні PewDiePie заборонили в Китаї через публікацію відео і мемів, які порівнювали президента Сі Цзіньпіна з Вінні Пухом.

  • У серпні Pewdiepie одружився на романтичній церемонії в оранжереї. Дружиною блогера-мільйонера стала Марція Бізонін, з якою він зустрічався з 2011 року.
  • Гарві Вайнштайн дав перше інтерв'ю за рік. У ньому він розповів про заслуги перед жінками і нагадав, як допоміг Гвінет Пелтроу стати найбільш високооплачуваною актрисою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: YouTube

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях