Лайм

Дуже хоче весілля: Віктор Павлік розповів, коли одружиться на 25-річній коханій

Пара зіграє весілля у високосний рік всупереч забобонам

У листопаді Віктор Павлік та його кохана Катерина Репяхова відзначили 4-ту річницю стосунків, а тепер планують весілля. Для 53-річного співака цей шлюб буде четвертим, і в передачі "Світське життя" він розповів, коли відбудеться радісна подія.

"Ще незрозуміло коли, чи в травні, чи в червні. Десь Катя там на зірках гадає і вираховує. Вона дуже хоче цього весілля", - розповів Павлік.

2020 рік буде високосним, і забобонні люди вважають, що для шлюбу це не найкращий період. Для Віктора і Катерини це перешкодою не стало: наречені не вірять в погані знамення.

"Ми в це не віримо, навпаки, 2020 - дуже крута цифра", - вважає співак.

Також виконавець не став приховувати, що давно знайомий зі своєю тещею, яка старша за нього всього на 4 роки. Виявилося, її думка про різницю у віці майбутнє подружжя не хвилює.

"Мені не дуже цікаво, як її мама відреагувала на нашу різницю у віці. Головне, що ми з Катею кохаємо один одного, - заявив Віктор. - Мені колись нагадали п'ять одружень. Втім, мені дуже хочеться вже зупинитися на четвертому, тому що вже 55 років на носі, дорослі діти і троє онуків. Ну і ще Катя захоче дітей".

  • Віктор Павлік вперше розповів про зради дружині до роману з молодою піарницею. Виявилося, Катя не єдина, з ким він зраджував своїй третій дружині Ларисі.
  • Віктор Павлік зізнався, чого боїться у відносинах з молодою коханої. Співак не приховує, що думає про їх різниці у віці.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях