Лайм

Настя Каменських похвалилася пірсингом на обличчі, але шанувальники не в захваті: фото

Співачка показала нові фото з відпочинку

Українська співачка Настя Каменських, яка разом з чоловіком Потапом проводить зимові канікули в Мексиці, поділилася з шанувальниками новою порцією знімків з екзотичного відпочинку.

На свіжих фото, які артистка показала в Instagram, Настя позує на терасі. На ній - коротка сукня кольору хакі, що підкреслює достоїнства її фігури. Талію співачка підкреслила масивним поясом, а обличчя прикрасила невеликим кільцем-сережкою. Правда, Каменських не уточнила, чи зробила вона прокол носа або це всього лише пірсинг-обманка.

Шанувальники Насті розхвалили фігуру співачки, але прикраса на обличчі їм не сподобалося. "Якось не гарно з кільцем на носі", "Серьга в носі зайва, а так красуня", "Якби не бичаче кільце в носі", "Кільце все псує", - пишуть коментатори під постом NK.

  • Раніше Настя Каменських показала фото, на якому позує в чорній нижній білизні, злегка пріспустивши штани. Пікантний знімок зроблений у ванній кімнаті.
  • Оля Полякова в суперфіналі десятого сезону шоу "Х-фактор" зробила пропозицію Насті Каменських - співачка запропонувала колезі дует.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях