Лайм

Біль не описати словами: в родині української співачки сталося горе

2020 рік для Анни Завальської почався з сумної події

Українська співачка, екс-солістка гурту "Алібі" Анна Завальська повідомила про сімейну втрату - з життя пішла її улюблена бабуся Галя.

Про горе в сім'ї виконавиця розповіла на особистій сторінці в Instagram. Анна опублікувала кілька знімків з рідною людиною і залишила зворушливе послання. За словами співачки, трагедія сталася 8 січня, в день аварії українського літака в Ірані.

"Сьогодні воістину повний скорботи день ... коли весь світ переживає страшну авіакатастрофу, ми переживаємо особисту непоправну втрату ... Остання з наших бабусь і дідусів пішла", - повідомила Анна.

"Біль не описати словами, її лише можна трохи втихомирити теплими молитвами за найсвітлішу, улюблену і люблячу нашу бабусю Галю, якої раптом не стало і по якій я нудьгуватиму Вічність", - поділилася болем втрати співачка.

Нагадаємо, "Алібі" - український дует, який в 2000-і атакував все хіт-паради. Учасниці колективу - рідні сестри Анна та Ангеліна Завальські. У 2014 році дівчата поставили дует на паузу, і кожна з сестер почала займатися сольним проектом. У березні 2019-го Завальські повідомили про возз'єднання, однак тепер гурт називається The Alibi Sisters.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях