RU  UA

Зірки

Не знаю, чи повинна вона бути біологічною: Маша Єфросиніна задумалася про третю дитину

Телеведуча мріє про велику сім'ю

Українська телеведуча і мама двох дітей Маша Єфросиніна здивувала шанувальників несподіваним зізнанням: вона хоче ще дітей.

Про це вона відверто розповіла в інтерв'ю каналу "Україна". За словами 40-річної Маші, вона всерйоз задумалася про третю дитину. Більш того, знаменитість розглядає варіант усиновлення.

"Так, я думаю про третю дитину, але зважитися поки не можу, - зізналася Єфросиніна. - Можливо, вік, але я не з тих жінок, які думають про вік - не знаю. Іноді мені здається, що дочка і син це вже класно, але, коли я приїжджаю в дитячі будинки, бачу дітей... тому це дуже складна тема. Не так легко відповісти про третю дитину і не знаю, чи повинна вона бути біологічною, але для того потрібна підтримка сім'ї".

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв в шлюбі вже 16 років, але це не заважає їм зберігати любов і романтику у стосунках. Сьогодні подружжя виховує двох дітей - 15-річну дочку Нану і 5-річного сина Олександра.

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла, що була проти партнерських пологів. Знаменитість не хотіла, щоб чоловік був присутній при народженні їх дітей.
  • А недавно телеведуча вперше розповіла про хворобу 15-річної дочки Нани, в симптомах якої лікарі підозрювали страшні недуги. Лікарі довго не могли поставити діагноз, і весь цей час мати не знаходила собі місця.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях