Лайм

Співачка Альона Вінницька розповіла, що похитнуло її шлюб через 26 років

З чоловіком та продюсером Сергієм Большим екс-солістка "ВІА Гри" жила окремо більше двох років

У 2014 році гастрольний графік Альони Вінницької став на паузу. До цього часу співачка вже не була солісткою гурту "ВІА Гра" і успішно розвивала сольну кар'єру. Та одного разу життя почало кардинально змінюватися. Торкнулися ці зміни і її шлюбу з продюсером Сергієм Великим.

Про це Вінницька розповіла в ефірі передачі "Зірковий шлях", адже нещодавно шанувальники дізналися, що екс-учасниця "ВІА Гри" більше не живе з чоловіком, з яким перебувала у шлюбі більше 20 років. Цього разу співачка взялася розкласти все по поличках і розповіла, як пара вирішила розлучитися.

Фото: Альона Вінницька та Сергій Великий

Як відомо з попередніх інтерв'ю артистки, Сергій Большой досить довго залицявся до Вінницької. Коли помер її батько, продюсер підтримував її і допомагав у всьому: "Тоді стало зрозуміло, що це вже більше схоже на серйозні відносини", - зазначила Вінницька. У цьому вона виявилася права, в шлюбі з Великим співачка прожила 26 років.

Разом подружжя пройшло усілякі віражі: злети і падіння, раптові перешкоди на шляху одне одного. Але так тривало лише до 2014 року. "Зміни були в повітрі. Я не могла знайти себе в цьому житті. Я не знала, що мені робити. Якщо я не виходжу на сцену, чи не виступаю, то не знаю, хто я", - згадала співачка.

Так крок за кроком стало руйнуватися і особисте життя артистки. Чоловік і жанка вирішили розлучитися і почали жити окремо. Але ніхто на той момент не припускав, що історія отримає куди більш позитивне продовження.

Окремо Вінницька та Великий жили більше двох років. За цей час співачка вирішила відвідувати психотерапевта. Тільки в його порадах вона бачила шанси повернутися до колишнього ритму життя: "Під час спілкування з ним я отримала жорсткі і навіть деколи жорстокі відповіді. Це було настільки боляче. Всі ж хочуть, щоб їх заспокоювали. Щоб ти прийшов до психолога, а він би сказав: "Все буде добре. Не хвилюйтеся". Але не буде добре! Тому що будь-яка трансформація завжди проходить через біль", - продовжила співачка.

Так Вінницькій вдалося зважитися на важливий крок - дати відносинам з Великим другий шанс. Отже любителям чуток варто притримати розмови про те, що співачка та продюсер розлучилися остаточно.

  • Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками серією знімків своєї молодшої дочки Сари, якій 14 грудня виповнилося 10 років.
  • Дивіться також на theLime фото Джамали, зроблені напередодні Різдва. Артистка влаштувала святкову фотосесію на тлі ялинки, для якої позувала разом з чоловіком та однорічним сином.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.