Лайм

Зірка серіалу "Велика маленька брехня" повністю оголилася для відомого глянцю: фото

Зої Кравіц приміряла спокусливі наряди, а також позувала без одягу

Зірка серіалу "Велика маленька брехня" Зої Кравіц стала героїнею лютневого номера американського глянцевого журналу Elle. Акторка прикрасила обкладинку глянцю, а також знялася в сексуальній фотосесії.

Кілька знімків знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На одному з фото Зої позує повністю голою, її тіло прикрашає лише кольє.

На обкладинці журналу Кравіц з'явилася в не менше сексуальному образі - чорній короткій сукні з глибоким декольте, яке злегка оголює груди акторки.

Третій образ також вийшов досить відвертим. Акторка приміряла чорну сукню в горох з зеленими вставками, під яку не вдягнула нижню білизну.

Крім фотографування Зої Кравіц також поспілкувалася з журналістами видання. В інтерв'ю журналу акторка розповіла про своє дитинство і про стосунки зі своїм чоловіком, актором Карлом Глусманом.

"Я звикла до того, що моя сім'я живе в різних містах, але ми завжди разом, незважаючи на те, що кожен займається своїми справами. Я маю на увазі, що у Карла є власна кар'єра, і йому потрібно зосередитися на ній, але ввдночас ми разом вже кілька років, і ми знаємо, чого хочемо. У всякому разі, краще, що є в шлюбі це розуміння того, що навіть під час самої запеклої сварки ніхто з нас не відкриває двері, щоб піти. Зобов'язання здаються мені запорукою безпеки", - зізнається вона.

Нагадаємо, що Зої Кравіц та Карл Глусман таємно одружилися в травні минулого року. Актори почали зустрічатися в 2016 році, а через два роки Карл зробив коханій пропозицію.

Зої Кравіц - дочка легендарного музиканта Ленні Кравіца. Вона відома за ролями у фільмах "Люди Ікс", "Дивергент", "Фантастичні тварини і де вони мешкають", "Божевільний Макс" і серіалу "Велика маленька брехня".

А Карл Глусман прославився завдяки картинам "Любов", "Нічні тварини" і "Неоновий демон".

  • 32-річна plus-size модель Ешлі Грем, яка готується до пологів, зважилася на сміливу фотозйомку. Пишнотіла красуня позувала в об'єктив камери свого чоловіка Джастіна Ервіна без одягу.
  • Чоловічий журнал XXL випустив свій шостий еротичний календар під назвою Drive Time. У 2020 році героїнями стали найкрасивіші і сексуальні дівчата України.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях