Лайм

Бред Пітт подякував відомому акторові, який допоміг йому впоратися з алкоголізмом

Бредлі Купер надихнув Пітта зав'язати з випивкою

Бред Пітт не приховує, що в недавньому минулому мав серйозні проблеми з алкоголем, і на врученні нагород Національної ради кінокритиків США подякував людині, яка допомогла йому залишатися тверезим.

Зав'язати з випивкою 56-річного Бреда Пітта надихнув актор і режисер Бредлі Купер, пише видання People. Вручаючи Пітту нагороду за кращу чоловічу роль у фільмі "Одного разу в Голлівуді", Купер почув на свою адресу теплі слова.

"Бредлі просто вклав свою дочку в ліжко і примчав сюди зробити це, - сказав Пітт на початку виступу. - Він чудовий. Я став тверезим завдяки цьому хлопцю, і з тих пір кожного дня ставав щасливішим".

У вересні 2019 року Пітт зізнався, що ходив на зустрічі спільноти Анонімних Алкоголіків, і цей досвід допоміг йому впоратися з залежністю.

"Всі ці люди сиділи навколо, і я ніколи не чув, щоб хтось був настільки відкритим і чесним, - розповів актор. - Це було безпечне місце, де було мало засудження, і ти міг не засуджувати самого себе".

45-річний Бредлі Купер відомий за фільмами "Народження зірки", "Похмілля у Вегасі", "Мій хлопець - псих", "Снайпер". Семиразовий номінант на премію "Оскар" не п'є алкоголь вже 16 років. В інтерв'ю для GQ в 2013 році він сказав: "Якби я продовжив, я б дійсно зруйнував все своє життя".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях