Лайм

Супермодель Бар Рафаелі народила третю дитину

У 34-річної ізраїльської моделі народився син

Ізраїльська модель Бар Рафаелі, яка в 2019 році була однією з ведучих Євробачення, стала мамою втретє. У супермоделі та її чоловіка Аді Езри народився син.

Про поповнення в родині 34-річна красуня повідомила місцевому виданню The Jerusalem Post. "Велике дякую доктору Роніт Корал за допомогу у всіх трьох пологах, прекрасній акушерці Бинт Сассон і всій лікарні, де сьогодні я стала мамою втретє", - сказала Бар в бесіді з журналістами.

Про третю вагітність Рафаелі оголосила в середині червня минулого року. Вона розмістила веселе відео, яке записала разом з співведучим пісенного конкурсу Євробачення Ассі Азаром. Модель також виховує двох дочок - трирічну Лів і дворічну Ель.

Бар Рафаелі - одна з найбільш затребуваних і високооплачуваних моделей у світі. Як і багато успішних супермоделі Рафаелі співпрацювала з Victoria's Secret. Крім того, вона двічі ставала найсексуальнішою моделлю за версією журналу Maxim.

Бар також відома, як колишня дівчина актора Леонардо ДіКапріо. Із зіркою Голлівуду вона зустрічалася протягом чотирьох років.

  • Учасниця десятого сезону вокального шоу "Х-фактор" на телеканалі СТБ Юлія Бордунова стала мамою. 22-річна дівчина народила дочку, яку назвала Софією.
  • Американська акторка, зірка фільмів "Маска" і "Ангели Чарлі" Кемерон Діас повідомила шанувальникам радісну новину - вона вперше стала мамою .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях