Лайм

Актор Дуейн Джонсон назвав причину смерті знаменитого батька

Життя 75-річного Роккі Джонсона обірвалося через тромб, що відірвався

Зірка бойовиків Дуейн "Скеля" Джонсон в Instagram вшанував пам'ять покійного батька і назвав причину його смерті. Знаменитий професійний рестлер Роккі Джонсон помер у віці 75 років від інфаркту.

Дуейн "Скеля" Джонсон з батьками Атой і Роккі

"Як ви знаєте, я втратив свого старого кілька днів тому. Я просто його втратив, у мене не було можливості попрощатися з ним, - сказав зірка "Джуманджі". - Я б зараз віддав усе, щоб обійняти його і поцілувати, перш ніж він пішов, просто сказати спасибі, я люблю тебе і поважаю. У мене не було можливості сказати це, але таке життя, і багато хто з вас знає про це".

За словами актора, в останні дні батько погано почувався, боровся з застудою та інфекцією, а 14 січня у нього стався тромбоз глибоких вен.

"Це був великий кров'яний згусток, який вирвався на свободу, пройшов по його тілу і потрапив прямо в легеню, закупорив її, і батько дуже швидко помер від обширного інфаркту", - розповів Джонсон, додавши, що його втішає, що батько пішов швидко.

Скорботний актор зізнався, що тепер ніби чує слова свого тата.

"Ті з вас, хто знав мого батька, знають, що він сказав би: "Говори їм, що я навчив тебе всьому, що ти знаєш. Але я не навчив тебе всьому, що знаю", - сказав він з посмішкою. - Це вірно, тато. Ось чому ти завжди будеш кращим за мене. І я люблю це, і я люблю тебе, і я люблю вас, хлопці".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від therock (@therock)

Роккі Джонсон - колишній професійний рестлер і перший чорношкірий чемпіон WWE у командній боротьбі, включений до Залу слави WWE. Після виходу на пенсію він почав тренувати свого сина Дуейна, допоміг йому стати одним із найуспішніших і відомих рестлерів світу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях