Лайм

Диван - наш, квартира - не наша: Дмитро Комаров зізнався, що у них з дружиною немає власного житла

Подружжя живе на орендованій квартирі

Автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров та переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко після весілля облаштовують квартиру. Подружжя купили величезний диван, який розмістився у вітальні. Правда, меблі закохані купують в орендовану квартиру, оскільки своїм житлом поки не обзавелися.

Про це телеведучий розповів в інтерв'ю "КП" в Україні". За словами Дмитра, вони з дружиною живуть на зйомній квартирі, оскільки ще не визначилися з форматом сімейного гніздечка.

"Поки живемо в орендованій, тому що хочемо визначитися з форматом, зрозуміти, де б ми хотіли жити - в будинку або квартирі, в якому місці. Коли справа підійшла до весілля, ми вирішили спочатку зняти квартиру, а потім визначитися остаточно що і де. Тому диван - наш, квартира - не наша", - зізнався Комаров.

Нагадаємо, що Олександра та Дмитро два роки приховували свій роман і навіть на проекті "Танці з зірками" ніхто і здогадатися не міг, що вони - пара. А в червні 2019-го закохані зізналися, що стали чоловіком і дружиною. Модель і телеведучий розписалися в Києві, а вінчання пройшло в Єрусалимі.

  • Раніше Дмитро Комаров розповів, як їм з Олександрою вдалося повінчатися і залишитися непоміченими. Радісна подія відбулася в червні минулого року.
  • Також читайте на theLime, чим Комаров підкорив переможницю конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександру Кучеренко. За словами моделі, цією якістю телеведучий підкупив її з перших днів знайомства.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях