Лайм

Хотіли нормального життя: друг принца Гаррі розповів про страждання королівської пари

Переїзд в Канаду не розв'язав проблему Гаррі і Меган з папараці

Близький друг принца Гаррі Начо Фігерас в інтерв’ю каналу ABC розповів, чому королівська пара відмовилася від повноважень і з чим зіткнулася після переїзду в Канаду. Як і очікувалася, нове життя принца Гаррі і Меган почалася не дуже гладко.

Начо Фігерас і принц Гаррі - давні друзі

"Я розмовляв з Гаррі кілька днів тому. Він багато страждав від усього, що з ним сталося. І він дуже страждає від того, що люди його засуджують, - поділився професійний гравець в поло. - Він - батько... Хлопець, який намагається захистити своє дитинча і свою левицю від усього на світі. Він став неймовірною людиною, якою пишалася б його мати".

За словами Фігераса, крім усього, що Гаррі робив для королівської родини, він просто хотів жити нормальним життям. Але з переїздом до Канади ситуація не надто покращилася.

"Коли в Канаді близько 1000 папараці чекають, щоб сфотографувати вашого сина, це не дуже нормально", - сказав Фігерас.

38-річна Меган Маркл і 35-річний принц Гаррі вирішили вийти з кола старших членів королівської родини і ділити життя між Великобританією і Північною Америкою. Гучну заява пара зробила 8 січня. Незабаром після цього Меган полетіла до Канади, а принц Гаррі приєднався до неї, уладнавши ділові питання з королевою Єлизаветою, принцом Чарльзом і принцом Вільямом. З тих пір пара з 8-місячним сином Арчі залишається на острові Ванкувер.

  • Раніше принц Гаррі пояснив рішення відмовитися від королівського титулу. Він шкодує про те, що життя не склалося так, як вони з Меган очікували, але розраховує на мирне майбутнє.
  • Орландо Блум озвучить принца Гаррі в новому комедійному шоу про королівську родину. Мультсеріал "Принц" вийде на стрімінговій платформі HBO Max.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях