Лайм

Мати Леді Гаги розповіла про шкільне цькування і депресію її дочки

У середній школі поп-зірка була аутсайдером серед однолітків

Мати Леді Гаги Синтія Джерманотта в інтерв'ю каналу NBC розповіла про труднощі, з якими її дочка зіткнулася в дитинстві. Виявляється, в школі однолітки знущалися над майбутньою зіркою, через що у неї почалася депресія.

"Дещо я знала, але були речі, якими вона не ділилася, тому що або ніяковіла, або боялася сказати мені. Почути це було трохи важко", - сказала Джерманотта.

Леді Гага з мамою Синтією Джерманоттою

Ситуація стала погіршуватися, коли Гага стала старше і замкнулася в собі.

"Вона була унікальною, і в середній школі зустрілася з багатьма проблемами. Знаєте, відчувала себе ізольованою, приниженою, осміяною. І тоді у неї розвинулася депресія, - згадує жінка. - Ми намагалися, як батьки, допомогти їй, але не знали всього. Відчуваю, що моєю помилкою було те, що я не розпізнала попереджувальних знаків".

Дитяче фото Леді Гаги (справжнє ім'я - Стефані Джерманотта)

На тлі депресії Леді Гага почала завдавати собі ушкодження - порізи і подряпини.

"Я не особливо про це розповідала, але думаю, що людям важливо знати і чути. Я дового займалася самоушкодженням, і єдиний спосіб, який допоміг мені припинити себе різати, - усвідомлення, що я намагалася показати людям, що мені боляче, замість того, щоб сказати їм і попросити про допомогу, - зізналася Гага в інтерв'ю Elle в 2019 році. - Одна річ, яку я хотіла б запропонувати людям, які борються з ПТСР, самоушкодженням або суїцидальними думками, - це лід. Якщо ви покладете руки в миску з крижаною водою, це потрясе нервову систему і поверне вас до реальності".

  • Акторська кар'єра Леді Гаги набирає обертів. Зірка зіграє вбивцю і колишню дружину Гуччі в новому фільмі Рідлі Скотта.
  • Елтон Джон в своїх мемуарах розкритикував Мадонну через її слова про Леді Гагу. Співак назвав знамениту колегу гидкою і невдячною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Леді Гага

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях