Лайм

У мережі з'явився фрагмент листа принцеси Діани синам за рік до її смерті

Леді Ді написала його незадовго до своєї загибелі

Колишній дворецький принцеси Діани Пол Баррел оприлюднив уривок листа, який Леді Ді адресувала своїм синам - Вільяму і Гаррі. Цю записку перша дружина принца Чарльза написала рівно за рік до своєї смерті.

Фрагмент листа Пол виклав на своїй сторінці в Instagram, прикріпивши до поста архівні фото принцеси Діани з маленькими синами. За словами Баррела, він забув про цю записку, а згадав тільки після того, як принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про складання своїх королівських обов'язків.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell)

"Коли Гаррі, Меган і Арчі починають нове життя, мені пригадуються пронизливі слова, які принцеса Діана написала багато років тому. Це слова безумовної любові матері, які сьогодні так само актуальні, як і коли вона написала їх більше 24 років тому", - пише дворецький.

Далі він наводить фрагмент записки з найважливішими словами.

"Я люблю своїх хлопчиків до смерті і сподіваюся, що посіяні мною насіння проростуть і принесуть необхідну силу, знання і стабільність", - сказано в листі Леді Ді.

Пол Баррел зазначив, що принцеса Діана найбільше на світі хотіла, щоб її діти були щасливі.

"Вчора я знайшов лист, яке принцеса написала мені багато років тому, і одна строчка вискочила з сторінки. На ній від руки написано: "Я б дивилася вперед, і сміялася, і любила, і жила". Я відчуваю, що це відповідні слова, щоб побажати Меган, Гаррі і Арчі всілякого щастя в Канаді і за її межами", - вважає дворецький.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях