Лайм

Ненавиділа своє тіло: Біллі Айлиш розповіла про причини депресії, яка мало не призвела до суїциду

Біллі мріяла стати моделлю і не могла прийняти особливості своєї фігури

В кінці січня 18-річна володарка чотирьох "Греммі" Біллі Айліш шокувала фанатів зізнанням про суїцидальні думки, які переслідували її в 2018 році на фоні депресії. У новому інтерв'ю Vogue співачка пояснила, що надломило її психічне здоров'я.

Свою депресію Айліш зв'язала з низкою проблем в ранньому підлітковому віці, включаючи травму на танцях, спілкування з токсичними друзями і романтичні стосунки з людиною, яка погано з нею поводилася. Але найбільше Біллі докучала її зовнішність.

"Я просто ненавиділа своє тіло, - згадує зірка. - Я б зробила все, щоб бути іншою. Я дійсно хотіла бути моделлю, дуже сильно, але я була пухкенькою і низькою. Я почала розвиватися дуже рано. У мене були цицьки в 9 років. Перша менструація у мене настала в 11. Таким чином, моє тіло розвивалося швидше, ніж мій мозок. Це смішно, тому що, коли ти маленька дитина, ти зовсім не думаєш про своє тіло. І раптом ти дивишся вниз і думаєш: ого! Що мені зробити, щоб це зникло?"

Біллі Айліш зізналася, що через ці переживання почала займатися самоушкодженням і думати про самогубство. Лише влітку 2019 року туман депресії в її житті почав розсіюватися.

"Коли мене запитують, що сказати людям, які шукають порад по психічному здоров'ю, я можу запропонувати тільки терпіння. Я була терплячою. Я не зробила цей останній крок. Я чекала. Речі зникають", - говорить Айлиш.

  • Біллі Айліш заступилася за співака, якого звинувачують в нездоровому інтересі до молодих дівчат. 18-річну співачку обурило, що її спілкування з Дрейком визнали дивним.
  • Читайте також на theLime, як Біллі Айліш посварилася з німецьким глянцем. Ще б пак, адже на його обкладинці вона раптом з'явилася топлес і без волосся.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях