Лайм

У акторки серіалу "Всі жінки відьми" діагностували рак IV стадії

П'ять років тому актрисі вдалося перемогти рак грудей, але сьогодні ці висновок вона називає лише "солодкою пігулкою"

Одна з головних актрис популярного серіалу 2000-х "Всі жінки відьми" Шеннен Доерті вирішила більше не приховувати, що бореться з раком IV стадії. За словами знаменитості, лікарі діагностували хворобу через п'ять років після її успішної боротьби з раком грудей.

Про це, як пише британський таблоїд The Sun, Доерті розповіла вранці 4 лютого в ефірі Good Morning America: "Отже, мій рак повернувся. І ось чому я тут... Не думаю, що вилікувала його. Це гірка пігулка, яку можна ковтати багатьма способами", - зазначила актриса.

Деякий час, як далі зізналася Доерті, вона задавала собі питання "чому я?" Але незабаром зрозуміла, що це питання можна застосувати до кожного, адже ніхто не заслуговує такої долі. На питання про першу реакцію актриса згадала, що не знала, як повідомити про свій діагноз рідним - чоловікові та мамі.

П'ять років тому Шеннон вдалося перемогти рак грудей, але сьогодні актриса називає цю інформацію лише "солодкої пігулкою", яку проковтнула і сама. Про IV стадію раку Доерті дізналася незабаром після смерті друга та колеги по серіалу "Беверлі Хіллз, 90210" Люка Перрі, проте все ж взяла участь у роботі проекту.

Розповісти про свою хворобу на ТБ Доерті зважилася через тривалу судову тяганину з місцевою страховою компанією. Вся справа нібито в будинку знаменитості, який був практично зруйнований пожежами в Каліфорнії у 2018 році, і в тому, що всі ці роки вона не могла приділяти час цьому питанню, так як активно боролася з онкологією.

  • Раніше актор з "Дуже дивних справ" ліг на четверту операцію - і все через рідкісну хворобу. Його шепелявість в серіалі здається смішною, але в житті хлопцеві не до жартів.
  • Читайте також на theLime інтерв'ю з актрисою серіалу "Всі жінки відьми" Роуз МакГоуен. Влітку минулого року знаменитість відвідала міжнародний кінофестиваль в Одесі і охоче відповіла на питання редакції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях