RU  UA

Зірки

Шеннен Доерті поділилася зворушливим посланням після діагностики 4 стадії раку

Зірка нагадала друзям і шанувальникам важливу істину про життя і смерть

4 лютого 48-річна актриса Шеннен Доерті розповіла, що після 3-річної ремісії у неї діагностували рак 4 стадії. Після важкого зізнання зірка серіалів "Беверлі-Хіллз" та "Всі жінки - відьми" в Instagram опублікувала зворушливе нагадування про те, як важливо цінувати кожен прожитий день.

Доерті поділилася кадром з коміксу "Peanuts", на якому герої Чарлі Браун і Снупі ведуть глибоку розмову.

"Ми живемо тільки один раз, Снупі", - говорить Чарлі Браун, на що його улюблений пес відповідає: "Неправильно! Ми вмираємо тільки один раз. Ми живемо кожен день!"

У коментарях зірку підтримали тисячі її фанатів і десятки близьких друзів, включаючи Сару Мішель Геллар, Сельму Блер і Торі Спеллінг.

"Прекрасно сказано, моя чудова подруга, - коментує Геллар. - Мені довелося прожити своє життя поруч з тобою, мені дуже пощастило".

"Ти освітлюєш наш шлях. Ти кохана", - пише Блер, яка сама бореться з розсіяним склерозом.

"Шлю багато любові, підтримки і тваринок, щоб змусити тебе посміхнутися", - постаралася підбадьорити подругу Спеллінг.

Нагадаємо, що 3 роки тому Доерті закінчила лікування раку грудей і увійшла в ремісію, але сьогодні цю перемогу вона називає "солодкою пігулкою", яка передувала поверненню хвороби. Про свій діагноз актриса дізналася незабаром після смерті колеги по серіалу "Беверлі Хіллз" Люка Перрі, проте все ж взяла участь в зйомках продовження шоу в 2019 році.

  • Раніше актор з "Дивних див" ліг на четверту операцію - і все через рідкісну хворобу. Його шепелявість в серіалі здається кумедною, але в житті хлопцеві не до сміху.
  • Читайте також на theLime інтерв'ю з актрисою серіалу "Всі жінки відьми" Роуз МакГоуен. Влітку минулого року знаменитість відвідала міжнародний кінофестиваль в Одесі і охоче відповіла на питання редакції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.