RU  UA

Зірки

KAZKA випустила кліп на саундтрек до нової української комедії: відео

Зйомки кліпу проходили в Лас-Вегасі

Популярний український гурт KAZKA презентував кліп на трек "Літаки" з нового альбому NIRVANA. Пісня стала саундтреком до нової української комедії "Побачення у Вегасі"

Прем'єра відео відбулася на YouTube-каналі колективу. У ролику показані кадри з романтичного фільму, а також самі музиканти. До речі, заради гарних кадрів гурт KAZKA вперше поїхав до Лас-Вегаса.

"Завжди хотіла почути нашу пісню на сеансі в кінотеатрі, полетіти на побачення в Вегас і створити саундтрек до крутого фільму, тому цей досвід - ідеальне комбо! Спасибі команді стрічки за те, що на одній хвилі і з посмішкою на обличчі втілюєте мрії в життя. Сподіваюся, глядачам сподобається кіно і, звичайно, музичний супровід до нього. А поки - полетіли дивитися наш спільний кліп на пісню "Літаки", - прокоментувала солістка тріо Олександра Зарицька.

Прем'єра романтичної комедії "Побачення у Вегасі" призначена на 5 березня.

  • Український співак Володимир Дантес, який після тривалої перерви повернувся на сцену з сольним проектом DANTES, презентував свій другий трек. Композиція отримала назву "Более или менее".
  • Ірина Білик порадувала шанувальників музичної новинкою. Артистка презентувала кліп на свою нову пісню "Красная помада", що розповідає про жінку, яка кидає чоловіка, який її розчарував.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.