Лайм

Дружина зірки "Сутінків" втратила дитину на 6-му місяці вагітності: закохані чекали дівчинку

У родині актора трапилося нещастя

Американський актор Келлан Латс, який зіграв вампіра Емметта Каллена в серії фільмів "Сутінки" повідомив шанувальникам трагічну новину - його дружина Бріттані Гонсалес втратила дитину, будучи на 6-му місяці вагітності. Подружжя чекали дівчинку.

Келлан написав в Instagram, що останні кілька днів були серйозним випробуванням для всієї його родини. Свою публікацію Латс супроводив чорно-білим знімком, на якому дружина зображена ще з животиком.

"Це були американські гірки з великою кількістю емоцій. Збираючи своє розбите серце і виходячи на абсолютно новий рівень, я висловлюю подяку за цю приголомшливу подорож довжиною в шість місяців. Іноді в житті ми отримуємо відповіді далеко не на всі наші запитання, але це не заважає нам залишатися справедливими. Бог все виправить", - написав актор.

Дружина Келлана в свою чергу написала пост, в якому звернулася до своєї дочки, яку втратила.

"Дівчинка, це була величезна честь і велике задоволення бути твоєю мамою останні шість місяців. Я була така щаслива бачити твоє маленьке личко на моніторі під час УЗД і відчувати твої ворушіння всередині. Я не знаю, чому це сталося, але я заспокоюю себе тим, що ти ніколи не відчуєш болю, а твоє серце ніхто ніколи не розіб'є. Ти зараз в руках Ісуса, і одного разу ми зустрінемося з тобою по-справжньому - на небесах... Твоя мама любить тебе так сильно", - написала Бріттані.

Гонсалес не стала озвучувати всі деталі трагедії, але натякнула, що сама ледь залишилася жива. Вона також подякувала чоловіка, який весь цей час був поруч з нею.

Нагадаємо, що Келлан Латс одружився на телеведучій і моделі Бріттані Гонсалес в листопаді 2017 року. У листопаді минулого року подружжя повідомили, що готуються стати батьками. Вони опублікували милу фотографію, на якій зображені під час поцілунку. На знімку Келлан і Бріттані одягнені в джинсові куртки, а в руках тримають ще одну - маленького розміру.

  • Алек Болдуін з дружиною поділилися планами після втрати дитини. Подружжя не втрачають надії всупереч повторюваним невдачам.
  • Українська прима-балерина і суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар згадала страшну трагедію, яку пережила багато років тому - смерть своєї першої дитини. Це сталося, коли Катя була зовсім юною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях