Лайм

Фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2020 записала саундтрек до нового сезону шоу "Від пацанки до панянки"

Jerry Heil представила новый трек

Українська співачка та блогер Jerry Heil (Яна Шемаєва), яка пройшла в фінал Національного відбору на Євробачення-2020, презентувала новий трек "НеБейбі". Пісня стала саундтреком до четвертого сезону шоу "Від пацанки до панянки" на "Новому каналі".

Прем'єра синглу відбулася 10 лютого на YouTube-каналі виконавиці. Яна зізналася, що коли їй надійшла пропозиція написати саундтрек до проекту, вона в цей час відпочивала в Затоці. "Чекати натхнення не довелося: пропозиція настільки збентежила мене і зарядила, що я почала писати в той же вечір! Тому що це так близько мені", - поділилася Шамаева.

"Я виросла в місті і в умовах, де між школами час від часу відбувалися такі культурні заходи як стріли, між уроками тебе могли облити брехнею, як брудом, а потім розносити плітки і та шеймити за те, чого не убло. Мене багато чого оминуло. Крім останнього з перерахованого. Але мені пощастило з близьким оточенням і з люблячою сім'єю. Дівчатам пощастило менше", - каже співачка.

"Я подивилася їх відеовізитки-історії і сильно перейнялася симпатією до кожної. У їхніх очах потенціал і глибина. Під тінню подій, які вони прожили. Я хотіла написати пісню, яка б запалила дух дівчат і всіх, хто пережив знущання, буллінг, хто відчув на собі жорсткість недалеких людей, які в свою чергу стали такими, тому що, мабуть, теж були скривдженими. Це цикл, який здатний розімкнутися. Всі ми в цьому світі гідні любові і рівні. Всі ми в цьому світі просто працівники, які прийшли сюди працювати над собою!", - додала Яна.

  • 8 лютого в Україні стартував перший півфінал Нацвідбору на Євробачення-2020. Перші вісім учасників показали свої номери, в їх числі і співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва), чия конкурсна пісня VEGAN стала абсолютним лідером за переглядами і лайкам в YouTube.
  • Раніше Jerry Heil зізналася, що ставала жертвою знущань серед однокласників. Також співачка дала пораду підліткам, які зіткнулися з буллінгом в школі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Jerry Heil, пісні

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях