RU  UA

Зірки

Син Сінді Кроуфорд зробив тату на обличчі, і соцмережі його не пощадили: фото

Користувачі мережі висміяли пафосне татуювання 20-річного юнака

20 річний Преслі Гербер, син супермоделі Сінді Кроуфорд і бізнесмена Ренді Гербера, відбивається від критиків, які вщент рознесли його нове татуювання. На правій щоці юнаки з'явилося слово "MISUNDERSTOOD" - "неправильно зрозумілий", і фоловери в Instagram дійсно його не зрозуміли.

Фото: @presleygerber в Instagram

Як і його сестра, 18-річна Кайя Гербер, Преслі працює моделлю. Як складеться його кар'єра з появою тату - невідомо, оскільки багато користувачів вирішили, що він зіпсував свою привабливу зовнішність.

Сам Преслі кинувся на захист свого татуювання: "Ви не знаєте, як я себе почуваю. Ви не в моїй голові".

Коли його запитали про значення тату, юнак відповів: "Думаю, мене не дуже розуміють. Якщо у кого-небудь є, що сказати мені про це або про щось іще, або про мою родину, або про те, яким я виріс... Я дам вам свою адресу - обіцяю - і ви можете прийти сказати мені це в обличчя".

Фото: @presleygerber в Instagram

"Якби я думав, що це зіпсує мені обличчя, я б цього не зробив. Я думаю, що це досить очевидна річ, - сказав молодий чоловік. - Тату говорить "неправильно зрозумілий", тому що так я себе відчував усе своє життя".

Діти Сінді Кроуфорд, Кайя і Преслі Гербер

У Instagram Преслі Гербера як і раніше залишають коментарі з критикою:

"Боже правий. Це татуювання - єдине, що неправильно зрозуміють. Ти зіпсував всю картину".

"Тебе справді настільки не розуміють? Наявність всіх грошей в своєму розпорядженні ніколи не буває хорошою річчю в житті. Тобі мабуть так нудно. Сподіваюся, ти зробиш щось хороше в майбутньому".

"Ти дуже скоро пошкодуєш про це рішення".

"Що за жахлива ідея! Чому ти зробив це зі своїм обличчям?"

"Ти не гангстер або треп-співак, ти син Сінді Кроуфорд, припини намагатись здаватися кимось, ким ти не є. Ти багата людина, зроби з цим щось".

"Мм, Джастін Бібер, частина 2".

  • Джастін Бібер розповів, як рятується від наслідків наркозалежності. 25-річний співак пристрастився до наркотиків у підлітковому віці, і до сих пір його здоров'я не повернулося в норму
  • Дочка Дуейна Джонсона пішла по стопах батька і стала рестлером. 18-річна Симона Джонсон продовжує сімейну справу вже в 4-му поколінні

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях