Лайм

Олена Кравець повернулася в рекламу без Володимира Зеленського (фото)

Актриса "Кварталу" вперше за кілька тижнів з'явилася в Інстаграм

Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка неодноразово заявляла, що не цікавиться, на відміну від своїх колег, політикою, повернулася в рекламу ювелірних виробів. Що правда, цього разу без Володимира Зеленського.

Свіже промо за участю Кравець з'явилося на її сторінці в Інстаграм і стало першим постом актриси за останні кілька тижнів. У коментарях до посту знаменитість міркує на тему того, що таке кохання (саме кохання є частиною слогана рекламної кампанії).

У коментарях фоловери Кравець зраділи її поверненню. Звичайно, не втратили можливості пожартувати на тему участі в рекламі Володимира Зеленського: "А президент коли буде?", "Вова теж в рекламі?" - сміються під знімком.

Так виглядала реклама торгової марки з Володимиром Зеленським:

  • Раніше "95 Квартал" загадав загадку про Олену Кравець, яку ніяк не могли розгадати. Просте на перший погляд завдання виявилося значно складнішим.
  • Олена Кравець зізналася на шоу "Танці з зірками", що її 16-річна дочка живе окремо від родини, проте відмовилася назвати причину. Ось про що промовчала в ефірі зірка "Кварталу 95".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях