Лайм

Джамала розповіла про реакцію чоловіка на її другу вагітність

Співачка знову стане мамою

Українська співачка Джамала, яка готується стати мамою вдруге, розповіла, як чоловік відреагував на її вагітність. Виявилося, що Бекір не відразу зрадів новині про майбутю появу ще однієї дитини.

Про це виконавиця розповіла ведучій Соломії Вітвіцькій в її Telegram-каналі "Особливе з Соломією". "Я зробила тест, потім сказала Бекірові. А він сказав: "Ні, ще не буду радіти, треба піти до лікаря, щоб він підтвердив. Потім я буду радіти", - зізналася Джа.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Після того, як лікарі підтвердили вагітність, чоловік співачки був на сьомому небі від щастя. "Він дуже радів. Сказати, що його очі світилися, - нічого не сказати", - зазначила артистка.

Джамала також розповіла, коли запідозрила, що вже не одна. За її словами, це сталося на зйомках кліпу на пісню "Жалі", записану спільно з хіп-хоп-виконавцею alyona alyona. Співачка зауважила, що стала сильно втомлюватися, постійно крутилася голова і хотілося їсти.

Нагадаємо, Джамала і Бекір одружилися 26 квітня 2017 року. Весілля відбулося в Ісламському культурному центрі міста Києва у вузькому колі родичів і друзів. У березні 2018 року у пари народився їхній первісток. Батьки дали малюкові кримськотатарське ім'я - Емір-Рахман.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Раніше Джамала показала милі сімейні знімки. Співачка разом з чоловіком Бекіром і маленьким сином Еміром-Рахманом влаштували осінню фотосесію на природі.
  • Також виконавиця записала з малюком імпровізований виступ, а ролик виклала в свій мікроблог. На кадрах відео Емір-Рахман стукає ручками по гітарі, а Джамала в цей час співає.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях