Лайм

Тіна Кароль зробила фото в одній білизні - вийшло дуже сексі

Співачка розбурхала фанатів спокусливим знімком

Тіна Кароль продовжує дивувати численну армію своїх шанувальників, публікуючи кадри, які від неї ніхто не чекав. На цей раз співачка показала сміливе фото, на якому зображена в одній лише білизні.

Пікантний знімок артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Співачка сидить на підлозі, схрестивши ноги і відкинувши голову назад. Її очі закриті, що надає кадру ще більше пристрасті. Підписувати фото Тіна не стала, а супроводила його смайликом у вигляді серця.

Фото: instagram.com/tina_karol

Шанувальники співачки почали активно коментувати публікацію, обсипаючи свого кумира компліментами. Вони захоплюються жіночними формами Тіни, а також наголошують на тому, як гаряче артистка виглядає в кадрі.

"Оууууу Тіна. Можна мені осліпнути", "Богиня кохання", "Обпалила", "Дуже спокусливо", "У мене відняло дар мови, як красиво", "Закохалася в це фото", "Тіна, ти прекрасно виглядаєш", "Яка сексуальна", "Гаряче", - пишуть фани під постом Тіни Кароль.

  • Раніше Тіна Кароль розповіла про різку реакцію сина на чутки про її роман з Даном Баланом. Розмови про те, що між артистами не просто робочі стосунки, з'явилися в мережі ще в минулому році. При цьому, самі знаменитості не тільки не спростовують ці домисли, але і всіляко підігрівають чутки.
  • Також співачка розповіла, як зважилася відправити єдину дитину вчитися за кордон. Адже проти цього були всі її близькі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях