Лайм

Померла актриса серіалу "Секс у великому місті", що грала українку

На момент смерті Лінн Коен було 86 років

Актриса Лінн Коен, відома за роллю української хатньої робітниці Магди в серіалі "Секс у великому місті" померла у віці 86 років, пише The Hollywood Reporter. Коен приєдналася до акторського складу шоу в якості небагатослівної економки Міранди Хоббс у 2000 році і повторила свою роль в двох наступних повнометражних фільмах.

Кадр з серіалу "Секс у великому Місті"

Зірка і продюсер серіалу Сара Джессіка Паркер вшанувала пам'ять актриси в Instagram.

"Прекрасна Лінн Коен. Така близька і необхідна Міранді Магда. Наша дорога колега з Сексу у великому місті. Талант, грація, натхнення. Спочивай з миром", - написала актриса.

"Завжди будемо дорожити тими моментами між Мірандою і Магдою, де не було сказано ні слова, але їхні погляди показували, що вони дійсно розуміють один одного. Вічна пам'ять цій дуже талановитої леді. Спи солодко", - пишуть в коментарях.

В останні роки Лінн Коен також знімалася в серіалах "Чудова місіс Мейзел", "Коханці", "Майстер не на всі руки" і "Блакитна кров".

  • 6 лютого помер Кірк Дуглас - найстаріший актор Голлівуду, який зіграв в 90 фільмах і серіалах. На момент смерті йому було 103 роки.
  • На 82-му році життя помер британський актор Алан Харріс, найбільш відомий ролями в "Зоряних війнах". Він помер через рак легенів. Хвороба акторові діагностували в 2018 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: серіали

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях