Лайм

Коли обіймаються і не сваряться: діти Слави Камінської мило відповіли на питання про кохання

Ось, хто знає, що таке справжнє кохання!

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка не так давно розлучилася з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, показала відео з дітьми, від якого фанати співачки прийшли у захват.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість поділилася роликом, на якому 5-річний Леон і 4-річна Лаура відповідають на питання про кохання.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Любов - це коли хтось любить, обіймається. У когось закоханий", - говорить син співачки. А на питання про те, коли можна одружуватися, Леон відповів: "Коли вони не сваряться".

А Лаура на питання про те, що таке любов відповіла наступне: "Коли у них є маленька дівчинка, коли у них є маленький братик", - сказала 4-річна дівчинка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

Шанувальники співачки не змогли пройти повз такої милоти. "Які вони в тебе солодкі", "Лаура, Ваша, шикарна панночка! Особливо коли пояснює, що таке любов", "До чого ж це мило", "Солодкі пупсики", "Клас, такий позитив", - пишуть фоловери під постом Слави.

  • Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але пізніше пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Едгар Камінський після розлучення зі Славою з "НеАнгелів" закрутив новий роман. Обраницею пластичного хірурга стала Ольга Богата - співвласниця і арт-директор бренду Jean Gritsfeldt. Спочатку закохані не афішували свої стосунки, але потім вирішили у всьому зізнатися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях