Лайм

СМИ обсуждают новое лицо Аллы Пугачевой - говорят, примадонна решилась на рисковую операцию

Після кількох операцій на серці артистці нібито заборонили будь-яке застосування наркозу

ЗМІ активно обговорюють чергові зміни у зовнішності 70-річної Алли Пугачової. І якщо часто таблоїди стверджують, що примадонна "помолодшала", то зараз нібито вся справа у ризикованій операції, яка загрожувала артистці малоприємними наслідками.

Так, наприклад, російський таблоїд Super коментує в телеграм свіжі фото Пугачової, яку нещодавно заскочили в одному з кінотеатрів Москви. Журналісти видання стверджують, що артистка вдалася до послуг певного "зіркового" хірурга, щоб підправити підборіддя, повіки і зробити підтяжку обличчя.

Фото: Super.ru

При цьому джерело стверджує, що нові послуги хірурга могли обернутися для Пугачової плачевними наслідками, адже після кількох операцій на серці артистці нібито заборонили будь-яке застосування наркозу. Без нього, як відомо, пластика є неможливою.

Фото: instagram.com/alla_orfey

Сама Пугачова та її представники, втім, як і завжди, на розпитування журналістів не відповідають. Тому розмови на тему зовнішності артистки так і залишаються у статусах здогадок її допитливих шанувальників та журналістів.

  • Раніше нафарбована Алла Пугачова спробувала зробити зухвале селфі "каческою". В результаті 70-річна артистка лише змусила фанів знову сперечатися щодо її зовнішності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях