Лайм

Грошей на дітей не дає: Слава з "НеАнгелів" розповіла про життя після розлучення з пластичним хірургом

Співачка дала відверте інтерв'ю

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка не так давно розлучилася з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, заявила, що екс-чоловік не виплачує їй аліменти на дітей.

Про це співачка розповіла в програмі "Життя відомих людей". "Мені шалено прикро, що в нашому законодавстві прописано, що все при розлученні навпіл. Однак тягнуть на собі все зазвичай мами. На аліменти я не подавала, грошей на дітей він мені не дає. Платить за садок. Спасибі і на цьому. Я не претендую, хоча треба було б", - заявила артистка.

Діти Слави і Едгара Камінських Фото: instagram.com/babaslavka

Слава зазначила, що ініціатором розлучення з Едгаром була не вона. За її словами, вона б такого ніколи не зробила. Однак через деякий час запевняє, що після розлучення життя тільки починається.

Зараз співачка щаслива в нових стосунках і навіть познайомила свого обранця з дітьми - 5-річним сином Леоном і 4-річною дочкою Лаурою.

"Діти повинні бачити, що можуть бути нормальні взаємини. І те, що маму можна любити, цінувати і поважати", - зазначила Камінська.

В ході інтерв'ю Слава також прокоментувала недавнє інтерв'ю нової коханої Едгара - співвласниці і арт-директора бренду Jean Gritsfeldt Ольги Богатої, в якому та заявила, що подружилася з дітьми пластичного хірурга і навіть налагодила добрі стосунки з його колишньою дружиною.

Едгар Камінський і Ольга Богата

"Ми з нею не знайомі, - посміялася Слава. - Але це із серії, що ми з ним розлучилися через те, що я хотіла збільшити собі груди".

  • Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але згодом пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Раніше в мережу потрапило фото, на якому колишнє подружжя Слава і Едгар Камінський цілуються. Знімок був зроблений на святі на честь днів народження їхніх дітей. Через деякий час солістка "НеАнгелів" вирішила прокоментувати цей романтичний жест.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях