Лайм

Дочка Стівена Спілберга зважилася на зізнання - вона знімається в порно та мріє танцювати стриптиз

Батькам Мікаела повідомила новину через FaceTime

Дочка оскароносного режисера Стівена Спілберга ("Щелепи", "Парк юрського періоду") у своєму свіжому інтерв'ю зважилася на відверте зізнання. 23-річна Мікаела знімається в порно і подумує про кар'єру стриптизерки.

Як пише The Sun, цю новину незадовго до інтерв'ю вона повідомила батькам по FaceTime. 73-річний Спілберг та його 66-річна дружина Кейт Кепшоу були здивовані, але сильно не засмутилися. Раніше дівчина вже зізнавалася родині, що на звичайній роботі почувається нещасною і мріє розкрити свої таланти у дещо іншій сфері. Навряд чи, звичайно, режисер підозрював, що мова піде про контент 18+.

Фото: the-sun.com

Мікаела - прийомна дочка Спілберга. Дівчинку забрали до родини ще у зовсім ранньому віці. Останні кілька років вона страждала від анорексії, алкоголізму та інших наслідків розладу особистості. Все через сексуальне насильство, яке їй довелося пережити в дитинстві (Стівен та Кейт тут, звичайно, ні до чого).

"Я втомилася ненавидіти своє тіло <...> Втомилася працювати день у день на роботі, яка не приносить мені ніякого задоволення <...> Займаючись цим, я відчуваю, що можу "задовольнити" інших, і це приємно, тому що я не відчуваю себе приниженою", - пояснила в інтерв'ю Мікаела.

Фото: the-sun.com

За словами дівчини, від природи їй дісталися пишні груди, яких вона не буде надалі соромитися: "Чесно кажучи, я так довго ненавиділа свої груди, але завантаживши в мережу кілька перших відео, я, нарешті, навчилася приймати їх. До того ж зрозуміла, що вони - моє джерело доходу".

Перші відео дівчина завантажила на PornHub, але пізніше тимчасово зняла їх, так як мала врегулювати питання ліцензії працівника секс-індустрії. Зараз Мікаела проживає в Нешвіллі, Теннессі і сподівається, що її нова робота незабаром буде приносити їй високий і стабільний дохід.

Фото: the-sun.com

  • Читайте також на theLime, як в Росії влаштували цькування дівчатам, які знялися у порнокліп соліста Rammstein Тілля Ліндеманна. Актрисам довелося видаляти акаунти із соцмереж.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях