Лайм

Сім'я завжди на першому місці: Настя Каменських розповіла про життя з Потапом

Співачка стала героїнею свіжого номера журналу "Караван історій"

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, стала героїнею березневого номера журналу "Караван історій". Виконавиця прикрасила обкладинку глянцю, а також дала інтерв'ю, в якому розповіла про сімейне життя з Потапом.

Так, в бесіді з виданням Настя зізналася, що не дивлячись на щільний гастрольний графік, вони з чоловіком намагаються знаходити час одне для одного, оскільки сім'я для неї - на першому місці.

Настя Каменських на обкладинці "Каравану історій", березень-2020

"Ми намагаємося влаштовувати сімейні посиденьки. Запрошуємо на вихідні рідних і друзів, і я годую всіх смачною пастою або овочевий лазаньєю власного приготування", - поділилася співачка.

Також артистка розкрила головний секрет сімейного щастя. Каменських вважає, що у закоханих можуть бути різні цілі і погляди, але вони завжди повинні підтримувати один одного. Саме так і відбувається в їхній родині.

"У нас демократична сім'я - не патріархат чи матріархат. У всіх права рівні. Якщо виникають якісь спірні моменти, ми, як дорослі люди, спокійно, з повагою один до одного їх обговорюємо і знаходимо рішення", - зізналася Настя.

Фото: instagram.com/kamenskux

У стосунках зіркової пари також присутня і романтика. Потап обожнює підносити своїй коханій романтичні та милі сюрпризи.

"Олексій - неймовірний романтик. Він може приїхати до мене на зйомку без попередження з букетом квітів. Ми завжди намагаємося знайти час хоча б на коротку зустріч серед дня. Іноді, якщо випадає вільний віконце, можемо зустрітися на годину і прогулятися по парку або пообідати. І обов'язково плануємо спільні відпустки, щоб відпочити від суєти і сповна насолодитися усамітненням", - розповіла артистка.

Фото: instagram.com/kamenskux

  • Настя Каменських і Потап офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яка відгриміло під Києвом в травні минулого року. У розпорядженні the Lime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися 18 жовтня 2018 року.
  • Потап вперше поділився романтичною історією, як робив пропозицію Насті Каменських. За словами музиканта, зворушливий момент стався на місці будівництва їхнього будинку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях