Лайм

Фани не впізнали помолоділу Наталю Могилевську - таким кучериками позаздрить навіть Гайтана

Співачку назвали "лялечкою"

Українська співачка та тренер "Ліги Сміху" Наталя Могилевська постала перед шанувальниками у новому і досить несподіваному образі.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок, на якому зображена з трендового в цьому сезоні зачіскою - дрібними кучерями в стилі афро. Свою нову укладку Наталя прикрасила великим червоним бантом.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

При цьому Могилевська не уточнила, для чого приміряла образ "кудряшки Сью", проте відомо, що зараз співачка задіяна у зйомках нового сезону "Ліги Сміху". Артистка тільки поцікавилася у фанатів, чи пасує їй така зачіска. "Як вам?" - написала Наталя.

Шанувальники співачки негайно почали обговорювати новий образ свого кумира. Багато з них знайшли, що в ньому Могилевська приголомшливо виглядає.

"Шикарна", "Вам пасує", "Лялечка", "Красуня", "Боже, яка гарна", "Сексі-Солошка", "Просто кайф, така гарненька", "Вау, ось це лялечка", "Красива яка", - захоплюються коментатори.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

  • Раніше Наталія Могилевська перенесла стоматологічну операцію. Але незважаючи на неприємну ситуацію, артистка вирішила не сумувати, а знайшла спосіб креативно обіграти наслідки хірургічного втручання.
  • Співачка також зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю. Але чи буде це усиновлення або 44-річна Могилевська зважитися народити - поки не відомо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях