Лайм

Фани Тілля Ліндеманна пояснили його скандальний порнокліп дотепним мемом

Поки про сенс нашумілого відео шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися

Шанувальники творчості Тілля Ліндеманна продовжують гадати, що спонукало музиканта зняти відео Till The End - скандальний порнокліп свого нібито нового проекту Na Chui, який викликав у мережі настільки неоднозначні відгуки.

Думки з цього приводу розходяться, при цьому багато хто припускає, що ідея була для музиканта лише черговою розвагою. На цю тему на Reddit з'явився дотепний мем, героєм якого став сам вокаліст Rammstein та сольного проекту Lindemann.

"Стільки жінок, і всі мої", - підписав мем його автор. На ньому Тілль Ліндеманн нібито прокидається після бурхливої вечірки і журиться в надії, що ніхто не знімав того, що відбувалося у його готельному номері минулої ночі. Взявши до рук смартфон, музикант знаходить кліп до пісні Platz Eins, елементи якого також увійшли і до Till The End.

Фото: reddit.com/r/Lindemann

Мем став популярним у паблік, присвяченому проекту Lindemann. Автору подякували за ідею: "Боюся, що так воно і було", "Ну це все пояснює", - посміялися учасники дискусій.

  • Нагадаємо, про проект Na Chui досі немає ніякої інформації. Не виключено, що він був вигаданий музикантом лише для публікації ролика. Скандальне відео Ліндеманн також не коментує.
  • Після виходу гучного відео шанувальники Тілля Ліндеманна помітили на його правій руці нове дивне тату. Деякі відразу припустили, що абревіатура на пальцях може стосуватися Till The End. Насправді ж все не так просто.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях