Лайм

Ось це я ляпнув: Андрій Данилко проговорився про роман з "мамою" Вєрки Сердючки

Артист відкрив щільну завісу свого особистого життя

Український артист Андрій Данилко зізнався, що у нього були стосунки зі своєю постійною супутницею, акторкою Інною Білоконь, яка відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки.

Про це він розповів у свіжому випуску програми "Слава +", яка виходить на YouTube-канал Люкс ФМ. Так, в рубриці "Збреши мені", де артист повинен говорити неправду, пролунало питання, яке цікавить багатьох: "У вас був роман з мамою Вєрки Сердючки?". На що Данилко відповів: "Ні". "Ось це я ляпнув, звичайно", - додав шоумен.

В ході інтерв'ю Андрій Данилко також згадав першу зустріч з Інною Білоконь. За словами шоумена, це була "повна антипатія".

"Я думав: "Боже, шо це?" І також думала вона. Вона була красунею, а я був красень, як Селена Гомес та Джастін Бібер. У неї була спідниця-Тетянка, турецька светр, міліровка ... І я був теж красавчик, спеціально одягав більшу куртку, щоб більше здаватися. Тому що без неї я худий був, реально швабра", - поділився спогадами артист.

Раніше Данилко розповідав, що часто відпочиває з Білоконь, яку він називає "близькою людиною".

"Ми часто разом подорожуємо, на цей раз були в Греції. Там почав перетворюватися в дитину, якою колись був в піонерському таборі. Надягав тапки, футболку і просто гуляв, плавав у морі. Кепка і окуляри не стали в нагоді, ніхто не впізнавав", - говорив в одному з інтерв'ю артист.

  • Під час виступу Вєрки Сердючки у молодої слухачки несподівано почалися пологи. Дівчина була на восьмому місяці вагітності і не підозрювала, що малятко вирішить з'явитися на світ раніше терміну.
  • Користувачі Instagram активно обговорюють спільне фото українського шоумена і композитора Андрія Данилка (Вєрки Сердючки) із зіркою голлівудських бойовиків Джейсоном Стетхемом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях