Лайм

Українська співачка перенесла концерт в Італії через коронавірус

Виступ артистки було заплановано на 25 квітня

Українська співачка Марія Бурмака оголосила про перенесення свого концерту в Римі, запланованого на 25 квітня. Перенести виступ артистка вирішила у зв'язку з ситуацією з коронавірусом в Італії.

Про це знаменитість повідомила ведучій Соломії Вітвіцькій в її Telegram-каналі "Особливе з Соломією". За словами співачки, попередньо концерт відбудеться в травні - 8, 9 або 16 числа. "В Італію в кінці квітня я не їду", - зазначила Бурмака.

Фото: facebook.com/Maria Burmaka

"Як відомо, зараз Італія є найбільшим центром поширення китайського коронавируса в Європі. Зараз на "чобітку" багато закладів закривають на карантин. Відповідно, Марія сподівається, що в травні вже точно все пройде і концерт в Римі відбудеться", - зазначила Вітвіцька.

  • Студія Paramount зупинила виробництво фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом через спалах коронавируса в Італії. Кількість випадків захворювання в країні сильно зросла і стало найбільшим за межами Китаю, Японії і Південної Кореї.
  • Ведуча шоу "Зважені та щасливі" на каналі СТБ Аніта Луценко зважилася поїхати в Сінгапур незважаючи на те, що туди добрався смертельний коронавірус з Китаю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях