Лайм

Бувають дні, коли я в депресії: онкохвора Шеннен Доерті розповіла, як живе з 4 стадією раку

Піклуватися про себе актрисі допомагають її близькі друзі

На початку лютого 48-річна Шеннен Доерті оголосила, що після трирічної ремісії її рак молочної залози повернувся, і хвороба прогресувала до 4 стадії. Тепер зірка серіалів "Всі жінки відьми" та "Беверлі-Хіллз, 90210" в Instagram поділилася інформацією про свій стан.

Актриса опублікувала сонячне фото з подругами і написала, що завдяки їхній участі їй краще, хоча хорошими бувають далеко не всі дні.

Фото: @theshando в Instagram

"Після року боротьби з раком та іншими стресами, я повертаюся до цього. Піклуюся про себе і ціную кожен день. Це не завжди легко. У мене бувають дні, коли я в депресії або просто лінива. Але я справляюся за допомогою друзів", - пише Доерті.

У компанії друзів актриса ходить в походи і вивчає нові способи приготування їжі, яка "живить душу і тіло". Ці прості радості роблять її дні продуктивними і позитивно впливають на самопочуття. "Мені краще. Моя шкіра жива, і я теж", - зізналася Шеннен.

Раніше Доерті подякувала своїм шанувальникам за любов, молитви і підтримку: "Зараз дивний час, і я не завжди відчуваю землю під ногами. Сказати, що у мене стрес, буде применшенням. Сказати, що я борюся, буде занадто м'яко. Але... я вірю, що знайду опору. Я буду глибоко копати в пошуках внутрішньої сили, мені потрібно впоратися з усім цим. Я молюся, я роблю все це з гідністю і витонченістю. Я так багато можу сказати, і я скажу. А поки, будь ласка, знайте, як сильно ви мене підбадьорюєте".

  • Незважаючи на хворобу, актрисі довелося відправитися в суд. Страхова компанія вважає, що Шеннен Доерті розповіла про рак 4 стадії заради виплат на ремонт будинку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях