Лайм

Не повернулися з тренування: колишня дружина Серьоги розкрила деталі викрадення дітей

Поліна Ололо нічого не знає про місцезнаходження Марка і Платона

Колишня дружина відомого репера Серьоги (Сергія Пархоменка) Поліна Ололо звинуватила виконавця у викраденні спільних дітей - Марка і Платона. Жінка стверджує, що музикант забрав синів просто з вулиці і відвіз у невідомому напрямку.

Про це вона розповіла в програмі "Життя відоміх людей". За словами Поліни, за день до інциденту Серьога прийшов до неї з пропозицією, що діти повинні жити з ним. Однак, отримавши негативну відповідь, зважився на радикальні заходи.

Фото: instagram.com/seryogamusic

"На наступний день я відправила дітей на тренування з самого ранку, і вони з нього не повернулися. Він забрав їх з вулиці. Тобто, я не знаю, на якому етапі це відбулося. Я чекала, а їх немає і немає", - каже екс-дружина репера.

Поліна стверджує, що нічого не знає про місцезнаходження дітей, але припускає, що музикант міг відвезти їх до батьків в окупований Крим.

Фото: instagram.com/polina_lola

"Я дзвонила і батькові, і матері, набирала кілька разів, але ніхто не брав трубку. Після цього я написала повідомлення: Як? Чому? Ви взагалі знаєте як це? На що вони мені відповіли гнівним повідомленням і заблокували мене", - згадує дівчина.

Зараз Поліна вивчає законодавство і планує повернути дітей через суд.

  • Раніше Серьога заявив про намір стати громадянином України. За словами репера, зараз у нього є посвідка на постійне проживання, який він отримав ще в 2014 році.
  • Сергій Пархоменко брав участь в шоу "Танці з зірками-2019". За підсумками суддівського і глядацького голосувань, репер і його партнерка Аделіна Делі покинули шоу в 3 випуску.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях