Лайм

Син Сергія Бабкіна опинився в реанімації: дружина музиканта розповіла про причини

Хлопчик залишається під постійним наглядом лікарів

Старший з синів Сергія та Сніжани Бабкіних опинився в реанімації. Останні кілька днів Артур боровся з високою температурою, кашлем і болями в області живота та грудей. Лікування на дому не принесло результатів, батькам порадили терміново везти хлопчика до клініку.

Як розповіла дружина музиканта на особистій сторінці в Інстаграм, лікарі діагностували у Артура запалення легенів з ускладненнями. Розповідаючи їх історію, Бабкіна закликала батьків не лікувати дітей в домашніх умовах.

View this post on Instagram

Look сьогоднішнього дня. Вранці відвезли нашого Артусіка @ babkin.artur в реанімацію .. Напишу коротко як все було, раптом кому з батьків стане в нагоді наш досвід ..: Пятніца- ранок трохи підкахикують Суббота- кашляє рідко, але відразу волого Неділя-додався нежить, кашель став сильнішим. Понедельник- додалася температура 38,5 вночі-температура вище 41. Я сказала, що викликаю швидку. Артур мене відрадив, температуру збили Нурофеном + 10 хв прохолодною ванни (30 градусів) вівторок-кашель, нежить, температура 38,5-39,5. Збиваємо. Викликали на будинок медсестру для аналізу крові. Сьогодні вночі температури не було. Вранці каже, що боляче кашляти, боляче дишать- болить живіт. @ doctor.penkov сказав-терміново їхати в лікарню !!! Приїхали. Артур ледве дійшов від машини до дверей поліклініки, дихати важко !! Зробили рентген запалення легенів з ускладненням. Поразка декількох сегментів легені. Швидко забрали в реанімацію. Зараз він знаходиться в палаті в реанімації під наглядом. Потрійна доза антибіотиків. Постійний контроль. Навпаки в палатах лежать зовсім маленькі дітки з такими ж ускладненнями. Лежать без батьків. Ще менше, ніж Елісейчік. Так шкода. Лікарі кажуть, що вірус цього сезону найчастіше закінчується пневмоніями! Дорогі батьки! НЕ ЛІКУЙТЕ ДІТЕЙ В ДОМАШНІХ УМОВАХ! ️ Завжди звертайтеся за допомогою до фахівців! І нехай Ваші дітки будуть здорові! ️

A post shared by snezhana_babkina (@snezhana_babkina) on

"Артур ледве дійшов від машини до дверей поліклініки, дихати важко. Зробили рентген - запалення легенів з ускладненням. Ураження декількох сегментів легені. Швидко забрали до реанімації", - розповіла вона.

За словами матері, хлопчику одруз ж призначили антибіотики і постійний контроль: "Дорогі батьки, не лікуєте дітей в домашніх умовах. Завжди звертайтеся за допомогою до фахівців!" - додала вона під фотографією з чоловіком.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

  • Раніше Сніжана Бабкіна відреагувала на критику ще однієї своєї фотографії в Інстаграм. На знімку дружина артиста годує грудьми маленького сина Єлисея. У кадр також потрапили коти зіркової пари: один сидить на руках у танцівниці, інший - на столі.
  • 18 лютого молодшому синові Сергія та Сніжани Бабкіна виповнилося 8 місяців. На честь маленького свята танцівниця вирішила поділитися першими досягненнями Єлисея.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях