Лайм

На концерті гурту Mozgi стався неприємний інцидент - прихильниця ледь не втратила волосся

Потап показав, що буває, якщо занадто близько підійти до сцени

На концерті українського гурту Mozgi одна з прихильниць ледь не втратила довге волосся. Дівчина дуже близько підішла до сцени і її локони закрутило в якийсь прилад.

Про інцидент розповів Потап, учасник і засновник бойз-бенду. Репер опублікував відео, на якому видно, як кілька людей рятують волосся глядачки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

"А ми завжди просимо щоб люди не підходили близько до приладів на сцені, - пише музикант. - З дівчинкою все гаразд, волосся дістали!".

Дописувачі Потапа, переглянувши ролик, взялися іронізувати. "Ось бачите як вас люблять, що навіть заради такого прекрасного гурту як Mozgi, жертвують навіть своєю красою", "Затягнуло дівчину", - пишуть коментатори.

  • Раніше групи Mozgi презентувала кліп на пісню "Дівча". У новому ролику учасники бойз-бенду міняються місцями з крихкими і привабливими дівчатами, поступаючись їм правом бути кращими в традиційно чоловічій роботі.
  • Популярний український гурт "Время и Стекло" припиняє своє існування. 10 березня Надя Дорофєєва та Позитив випустили останній кліп, а зараз музиканти готуються до прощального туру "Фінальні титри".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Потап, Mozgi

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях