Лайм

Ізольовані і нікого не заражаємо: Том Хенкс розповів, як вони з дружиною переносять коронавірус

Актор заразився коронавірусною інфекцією COVID-19 на зйомках фільму в Австралії

12 березня Том Хенкс оголосив, що разом з дружиною Ритою Вілсон заразився коронавірусом в Австралії. Хоча 63-річний актор відразу ж сказав, що їхні симптоми не надто серйозні (втома, болі в тілі, озноб, невелика температура), фанати і друзі пари сполошилися. У новому пості в Instagram Хенкс розповів, як вони справляються з інфекцією.

Фото: @tomanks в Instagram

"Ми з Ритою хочемо подякувати всім, хто так добре піклуватися про нас тут в Австралії. У нас COVID-19 і ми знаходимося в ізоляції, тому не передаємо його нікому іншому. Є ті, у кого він може викликати дуже серйозне захворювання. Ми приймаємо це крок за кроком. Є речі, які всі ми можемо зробити, щоб подолати це, дотримуючись порад експертів і піклуючись про себе і один про одного, хіба ні? Пам'ятайте, що, незважаючи на всі поточні події, в бейсболі не плачуть", - написав Хенкс.

"Ми вдячні за ваші молитви, любов і підтримку. Це дуже багато значить і підтримує нас", - додала 63-річна Вілсон.

Раніше сини подружньої пари, 42-річний Колін і 29-річний Чет, запевнили, що їхні батьки "почуваються добре і перебувають у гарному настрої".

"Вони обидва в порядку. Вони не такі вже хворі і не турбуються про це. Очевидно, вони виконують необхідні запобіжні заходи. Але я не думаю, що про щось варто надто турбуватися", - сказав Чет Хенкс.

  • У пості про коронавірус Том Хенкс показав рукавичку, але справа не в хворобі - це фішка його Інстаграму. Як зізнавався раніше актор, в рукавичках він бачить відмінну метафору міського самотності.
  • Незабаром після новин про діагноз Твіттер наповнили тематичні меми. Фани Тома Хенкса здивувалися, але у них немає сумніву, що незабаром актор порадує їх більш приємними новинами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях