Лайм

Алла Костромічова не змогла повернутися в Україну до закриття кордонів і попросила про допомогу

Супермодель не встигла дістатися додому через скасування стикувального рейсу

Українська модель, ведуча реаліті "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі Алла Костромічова не може прилетіти додому з Німеччини.

Супермодель намагалася дістатися до Києва з Нью-Йорка, але її стикувальний рейс скасували якраз за кілька годин до того, як Україна закрила повітряний простір.

"Багато рейсів, які мали прилетіти в Україну до опівночі 17 березня (саме опівночі країна закрила кордони, – прим. ред.), так і не вилетіли, – скаржиться ведуча. – Наш рейс скасували, і ми застрягли в Мюнхені. Україна закрила повітряний простір, а в Німеччині введений надзвичайний стан, зачиняються всі готелі. Людям, у яких була лише одна ніч, щоб дістатися додому, завтра вже нікуди йти.

За словами Костромічоваої, вони виконали всі зобов'язання по в'їзду в країну до півночі, однак рейс скасували в той час, коли Україна ще дозволяла польоти. "Тепер ми залишилися на вулиці з валізами", - поскаржилася модель.

Велучій вдалося безпосередньо зв'язатися з консулом. Вона каже, що вже відправила списки в Україну.

"Зі свого боку в Мюнхені зробили все, що могли, - каже Алла. – Тепер потрібно, щоб у Києві хтось прийняв рішення про відправку за нами літака, ось і все".

Костромічова звернулася до української влади з проханням розібратися в ситуації, що склалася. У свою чергу модель зобов'язується "відсидіти два тижні на карантині і виконати всі умови".

  • Українська модель Катя Куліченко, учасниця проекту "Топ-модель по-українськи", стала заручницею епідемії коронавирусу в Італії. Через загальну паніку дівчина практично втратила роботу в Мілані, живе в борг і не може полетіти додому.
  • 11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавирусу. Карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях