RU  UA

Зірки

Після консультації з лікарями 93-річна Єлизавета II сховалася від коронавіруса в замку

Королева Великобританії перебуде небезпечний час в заміській резиденції

У зв'язку з епідемією коронавірусу Єлизавета II покинула Лондон і вирушила до Віндзорського замку - резиденції, яка вже понад 900 років є непорушним символом монархії і притулком королів. Видання TIME повідомляє, що 93-річна королева погодилася на цей захід обережності після консультації з лікарями і урядом.

Крім переїзду з Букінгемського палацу, вирішено було скасувати або відкласти найближчі публічні заходи з великою кількістю людей. При цьому Єлизавета продовжить зустрічатися з людьми один на один, включаючи її щотижневу аудієнцію з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном.

Люди похилого віку знаходяться в групі ризику ускладнень коронавірусної інфекції, і королеві, як і іншим людям старше 70 років, рекомендували уникати непотрібних контактів протягом 12 тижнів. У зв'язку з цим великі королівські події, включаючи святкування закінчення Другої світової війни в Європі і державний візит імператора Японії, можуть бути скасовані.

  • Принц Гаррі і Меган завершила останнє королівське турне без 10-місячного сина Арчі. Їх звинуватили в образі на королеву, але в усьому винен коронавірус.
  • Джаред Лето вийшов з двотижневої медитації і ахнув від новин. Останні 12 днів актор і співак провів без зв'язку із зовнішнім світом, і нічого не знав про епідемію коронавірусу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.