Лайм

Зірка "Ла-Ла-Ленду" Емма Стоун відклала весілля за лічені дні до церемонії

У романтичні плани акторки та її нареченого втрутився коронавірус

Оскароносна акторка Емма Стоун відклала весілля через поширення по всьому світу коронавирусу. Зірка "Ла-Ла-Ленду" повинна була вийти заміж за сценариста Дейва МакКері в минулі вихідні в Лос-Анджелесі, але церемонія не відбулася.

Як пише Daily Mail, торжество довелося скасувати на невизначений термін. Нова дата одруження поки не оголошена. Видання зазначає, що президент США Дональд Трамп не рекомендує проводити масові заходи чисельністю понад 10 чоловік.

Нагадаємо, що пара познайомилася в 2016 році, коли Стоун знімалася в комедійному скетчі SNL, режисером якого став її майбутній чоловік. Про свої заручини закохані оголосили в грудні минулого року.

До цього Емма і Дейв не афішували свої стосунки, не публікували в соцмережах спільних фотографій і не виходили разом на червону доріжку.

  • Швидке поширення нового коронавирусу COVID-19 змусило ще одну зіркову пару скасувати весілля. Кеті Перрі та Орландо Блум перенесли торжество, яке планували відсвяткувати в Японії цього літа.
  • Ще більше знаменитих людей розповідають, що їм діагностували COVID-19. Тепер діагноз підтвердився у акторів "Ігри престолів" і "Месників".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях